Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 20g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Lapinliha,poronkäristys 750g53g73kcal11.1g0.5g3.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow28g23kcal1.2g3.7g0.3g0.9g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g35g88kcal6.7g0g7.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g377kcal38.4g10.2g22.6g2.6g
Valittu annoskoko276g189kcal19.2g5.1g11.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna138g94kcal9.6g2.6g5.7g0.7g
Arvot/100g100g68kcal7g1.8g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710