Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt70g32kcal2.3g3.4g1.1g0g
Ruokasuola jodioitu 1.1g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 56g44kcal9.9g0g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 70g54kcal1.3g10.9g0.1g0.7g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g1.8g12kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g298kcal27.6g31.4g5.8g1.8g
Valittu annoskoko276g149kcal13.8g15.7g2.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna138g75kcal6.9g7.9g1.5g0.5g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519