Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g63g106kcal11.9g0g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Palsternakka 23g15kcal0.1g2.8g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Lanttu 39g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Selleri, annos 50g23g3.3kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g411kcal28.6g34g16g8g
Valittu annoskoko276g205kcal14.3g17g8g4g
Annoskoko puolitettuna138g103kcal7.2g8.5g4g2g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.2g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970