Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g85g80kcal0.4g18.7g0.4g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.2g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Soijakastike 5g3kcal0.3g0.5g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g100g130kcal21g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g554kcal45.8g45.2g19g2g
Valittu annoskoko276g277kcal22.9g22.6g9.5g1g
Annoskoko puolitettuna138g139kcal11.5g11.3g4.8g0.5g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451