Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo42g300kcal0.1g0.1g33.8g0g
Sokeri 42g171kcal0g42.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g241kcal7.2g49.2g0.8g2.5g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 56g49kcal0.6g10.3g0.2g1g
Taloussuklaa, Fazer28g145kcal1.1g15.8g8.4g1.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g1938kcal26g244.6g92.8g10g
Valittu annoskoko276g969kcal13g122.3g46.4g5g
Annoskoko puolitettuna138g485kcal6.5g61.2g23.2g2.5g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124328