Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g44g15kcal0.4g2.8g0.2g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g35g32kcal1.6g5.8g0.2g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g35g32kcal2.1g5.3g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow35g8.8kcal0.3g1.7g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g293kcal22.4g31.6g8g0.2g
Valittu annoskoko276g147kcal11.2g15.8g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna138g73kcal5.6g7.9g2g0.1g
Arvot/100g100g53kcal4.1g5.7g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151