Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tonnikala öljyssä 45g85kcal12.2g0g4g0g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Tomaatti 90g21kcal0.5g3.1g0.3g1.3g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g544kcal28g15.6g39.8g5.4g
Valittu annoskoko277g272kcal14g7.8g19.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna138g136kcal7g3.9g10g1.4g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358