Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 19g6.4kcal0.6g0.9g0g0g
Maito rasvaton 200ml19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34g0.6g1.7g
Mustikka metsä- 47g21kcal0.2g3g0.3g1.5g
Raparperi 34g11kcal0.2g1.9g0g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g1368kcal21.6g196g51.2g8.2g
Valittu annoskoko277g684kcal10.8g98g25.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna138g342kcal5.4g49g12.8g2.1g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294678