Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g28g205kcal0.3g0.3g22.4g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g42g143kcal0.8g1.3g15.1g0g
Kookoshiutale 10g65kcal0.8g0.6g6.3g1.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 157g61kcal0.3g12.8g0.1g2.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g28g171kcal5.3g1.4g15.4g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 11g76kcal3g0.8g6.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g1444kcal21g35.2g131.6g10.8g
Valittu annoskoko277g722kcal10.5g17.6g65.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna138g361kcal5.3g8.8g32.9g2.7g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976