Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Kirsikkatomaatti, 50g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.8g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g100g139kcal19g0g7g0g
Heinz ketsuppi4.5g4.6kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.2g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g421kcal42g16.2g20g2.4g
Valittu annoskoko277g210kcal21g8.1g10g1.2g
Annoskoko puolitettuna138g105kcal10.5g4.1g5g0.6g
Arvot/100g100g76kcal7.6g2.9g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696