Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 116g21kcal0.7g2.9g0.5g0.8g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)55g22kcal0.9g4.5g0.1g0.8g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g21g59kcal4g0g4.9g0.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka28g7kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g56g68kcal10.7g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g353kcal33.2g17.4g16.8g4.6g
Valittu annoskoko277g177kcal16.6g8.7g8.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna138g88kcal8.3g4.4g4.2g1.2g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417