Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 70g54kcal1.3g10.9g0.1g0.7g
Bataatti, kuorittu 47g38kcal0.7g7.9g0g1.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 47g16kcal0.5g2.5g0.1g1.4g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%16g17kcal0.4g0.4g1.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto16g44kcal3g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g356kcal12.4g43.8g12g7g
Valittu annoskoko277g178kcal6.2g21.9g6g3.5g
Annoskoko puolitettuna138g89kcal3.1g11g3g1.8g
Arvot/100g100g64kcal2.2g7.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902