SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g39g24kcal0.6g5.1g0g0.4g
Palsternakka 7.8g5kcal0g0.9g0g0.4g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g13g31kcal1.8g0.4g2.5g0g
Valkoviini, kuiva, 12%11g9kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g160kcal5.8g15.8g5.6g2.2g
Valittu annoskoko277g80kcal2.9g7.9g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna138g40kcal1.5g4g1.4g0.6g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499