Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)38g206kcal0.4g0.4g22.5g0g
Sokeri 8.7g36kcal0g8.7g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl15g19kcal1.9g0g1.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai57g199kcal6.8g40.4g1.2g1.7g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio50g165kcal3.5g6.5g13.5g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g38g105kcal0.9g1.3g10.5g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl44g57kcal5.7g0.1g3.6g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5g17kcal0g4.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g1797kcal38.4g169.4g105g3.6g
Valittu annoskoko277g898kcal19.2g84.7g52.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna138g449kcal9.6g42.4g26.3g0.9g
Arvot/100g100g325kcal6.9g30.6g19g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238259