Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g25g135kcal0g0.1g15g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Bataatti, kuorittu 1074g869kcal16.9g180.7g0.5g32.2g
Lanttu 1024g295kcal10.2g47.1g3.1g18.4g
Purjosipuli 225g51kcal4.1g5.4g0.4g4.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g94g262kcal17.8g0g20.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g3428kcal109g502g80.6g121.6g
Valittu annoskoko2760g1714kcal54.5g251g40.3g60.8g
Annoskoko puolitettuna1380g857kcal27.3g125.5g20.2g30.4g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951