Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g849g798kcal4.2g186.8g4.2g0g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu62g65kcal4.9g10.2g0.4g1.3g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Soijakastike 50g30kcal2.6g4.7g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g999g1299kcal209.8g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g5538kcal456g451.4g191.2g19.6g
Valittu annoskoko2760g2769kcal228g225.7g95.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna1380g1384kcal114g112.9g47.8g4.9g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451