Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 2411g4301kcal389.3g171.4g192.1g170.4g
Sipuli (kuorittu)201g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 28g31kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl121g1085kcal0g0g120.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g10941kcal788.2g371.2g626.4g348.8g
Valittu annoskoko2760g5471kcal394.1g185.6g313.2g174.4g
Annoskoko puolitettuna1380g2735kcal197.1g92.8g156.6g87.2g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135089