Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 402g306kcal7.5g62.2g0.8g4g
Porkkana 703g230kcal4.4g39.1g1.4g17.9g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g402g80kcal4.8g12.8g1.4g4.4g
Vesi, vesijohtovesi 1004g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g251g703kcal47.7g0g55.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g2636kcal128.8g228.2g117.6g52.6g
Valittu annoskoko2760g1318kcal64.4g114.1g58.8g26.3g
Annoskoko puolitettuna1380g659kcal32.2g57.1g29.4g13.2g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529