Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 1000g175kcal18.3g4g5g19g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai80g280kcal9.6g56.8g1.7g2.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl800g680kcal11.2g35.2g56g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g3546kcal85g212.8g254.2g49.6g
Valittu annoskoko2760g1773kcal42.5g106.4g127.1g24.8g
Annoskoko puolitettuna1380g886kcal21.3g53.2g63.6g12.4g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525