Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1600g5128kcal428.3g0g383g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras140g374kcal11.9g71.7g1.4g18.8g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 460g210kcal13.8g22.1g6.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g60g1.8kcal0g0.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g11697kcal921g236.8g785.8g54.6g
Valittu annoskoko2760g5849kcal460.5g118.4g392.9g27.3g
Annoskoko puolitettuna1380g2924kcal230.3g59.2g196.5g13.7g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347