Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 675g462kcal97.5g0g7.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Appelsiini, kuorittu 450g212kcal2.5g40g1.3g9.4g
Salaatti, jäävuori tuore900g90kcal9.9g7.2g1.8g9g
Kurkku 315g34kcal1.8g4.4g0.3g2.2g
Halloumi-juusto light, 100g225g495kcal60.7g2.2g27g0g
Hunaja 32g104kcal0.2g25.5g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen32g59kcal0.2g14.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5526g2985kcal349.2g200g76.6g45.8g
Valittu annoskoko2763g1493kcal174.6g100g38.3g22.9g
Annoskoko puolitettuna1382g746kcal87.3g50g19.2g11.5g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029