Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali355g75kcal4.3g12.1g0.7g7.4g
Porkkana, keitetty, suolaton 270g90kcal1.7g15.3g0.5g7g
Parsakaali, keitetty, suolaton 113g40kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Sipuli (kuorittu)76g21kcal1g3.6g0.2g1.3g
Vesi1239g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g27g36kcal0.7g6.4g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha676g1121kcal128.4g0g67.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8.4g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5526g2765kcal282.6g79.4g140.4g37g
Valittu annoskoko2763g1382kcal141.3g39.7g70.2g18.5g
Annoskoko puolitettuna1382g691kcal70.7g19.9g35.1g9.3g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974