Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g35g252kcal0g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)228g62kcal3g10.9g0.5g3.9g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)400g60kcal8g4g0.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g701g175kcal9.1g29.4g1.4g0g
Katkarapu 631g432kcal91.1g0g6.9g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen18g7kcal0.4g1.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 701g2314kcal14g21g245.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5530g6678kcal256.8g145.2g565.4g9.2g
Valittu annoskoko2765g3339kcal128.4g72.6g282.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna1383g1670kcal64.2g36.3g141.4g2.3g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678