PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 263g77kcal2.5g11.8g1g5g
Paprika keltainen 263g79kcal2.5g13.4g0.5g5.2g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.3g3g
Valkosipuli 53g57kcal4.1g8.6g0.3g1.1g
Oliiviöljy 53g464kcal0g0g52.5g0g
Riisi puuroutuva 438g1498kcal26.5g330.7g3.1g10.1g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g350g210kcal3.2g18.2g14g1.1g
Kasvisliemikuutio 35g107kcal3.3g4.7g8.2g0.6g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g53g207kcal16.8g0g15.2g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g35g35kcal0g7.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5530g5573kcal122.2g806.2g190.2g52.2g
Valittu annoskoko2765g2786kcal61.1g403.1g95.1g26.1g
Annoskoko puolitettuna1383g1393kcal30.6g201.6g47.6g13.1g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816