Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1279g2122kcal242.9g0g127.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g1247g424kcal17.5g74.8g6.2g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena96g364kcal1g88.2g0.5g0g
Ketsuppi, meira115g81kcal1.7g18.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5536g5982kcal526.2g362.8g269.4g0g
Valittu annoskoko2768g2991kcal263.1g181.4g134.7g0g
Annoskoko puolitettuna1384g1496kcal131.6g90.7g67.4g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365