Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g37g15kcal0.6g3.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 19g6.4kcal0.2g1g0g0.5g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)4.7g16kcal0.6g3.1g0.1g0.3g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g3.8g12kcal2g1.1g0g0.6g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka28g7.6kcal0.5g1.2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g157kcal8.4g21.4g3.6g5g
Valittu annoskoko277g79kcal4.2g10.7g1.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna139g39kcal2.1g5.4g0.9g1.3g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.9g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436