Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g58g102kcal11.1g0g6.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g107kcal0.1g0.1g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Turun sinappi, mieto4.4g8.3kcal0.2g1.2g0.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.6kcal0.5g1.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 7.3g28kcal0.2g0.2g3.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)29g48kcal0.9g1.2g4.4g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 29g5.8kcal0.2g0.9g0g0.5g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Persilja 4.4g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g686kcal29.2g21.8g52.8g3.8g
Valittu annoskoko277g343kcal14.6g10.9g26.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna139g172kcal7.3g5.5g13.2g1g
Arvot/100g100g124kcal5.3g3.9g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382559