Nizzan salaatti

Rakenna salaatti aineittain rasiaansa.

Sekoita kastikeainekset.

Laita kastike rasiaansa.

Lisää rasiaan vielä patonki pala.

Sulje kansi, laita tarra päälle.

Laita salaatti kylmään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jatavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g45g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 68g8.8kcal0.8g0.7g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g53g32kcal0.8g6.8g0.1g0.5g
Papu, härkäpapu, n. 50 g30g8kcal0.6g1.3g0.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 26g52kcal0.4g0.5g5.3g1.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Anjovis-filee, 1 kpl24g50kcal2.3g3.4g3.1g0g
Basilika, kuivattu 2.2g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Vaalea leipä, patonki/ranskanleipä, vesi, vehnäjauho, teollinen 23g59kcal1.8g11.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g461kcal15.2g54.8g18.6g10.8g
Valittu annoskoko278g231kcal7.6g27.4g9.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna139g115kcal3.8g13.7g4.7g2.7g
Arvot/100g100g83kcal2.7g9.9g3.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124219