Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)28g99kcal3.7g19.7g0.4g0.8g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g45g38kcal0.6g1.9g3.1g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)49g17kcal0.5g3.4g0.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%82g175kcal14.8g0g9.9g0g
Porkkanaraaste 200g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.6g4.6kcal0.2g0.3g0.3g0g
Pizzamix juusto23g75kcal4.5g1.6g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g822kcal48.8g55g39g3.8g
Valittu annoskoko277g411kcal24.4g27.5g19.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna139g206kcal12.2g13.8g9.8g1g
Arvot/100g100g148kcal8.8g9.9g7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891