Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)2.5g5.8kcal0.5g0.3g0.3g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)13g59kcal1.5g0.9g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g238kcal6.8g23.8g12.2g4.8g
Valittu annoskoko278g119kcal3.4g11.9g6.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna139g59kcal1.7g6g3.1g1.2g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704