Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)59g23kcal0.6g4.2g0.3g0.8g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g38g23kcal0.4g1.7g1.5g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g30g7.5kcal0.3g1.7g0g0.7g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Chili mausteseos, Old El Paso0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 60g58kcal1.8g11.7g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g442kcal30g42.2g16.2g5.6g
Valittu annoskoko278g221kcal15g21.1g8.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna139g111kcal7.5g10.6g4.1g1.4g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185