Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 33g132kcal0g32.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Mustikka metsä- 88g39kcal0.4g5.6g0.5g2.9g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki63g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Kaurahiutale 10g37kcal1.4g5.7g0.7g1g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g1152kcal28.2g140g49g10g
Valittu annoskoko278g576kcal14.1g70g24.5g5g
Annoskoko puolitettuna139g288kcal7.1g35g12.3g2.5g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235271