Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g75g90kcal14.3g0g3.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g8g0.3g2.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.1g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g415kcal32.4g23.4g19.8g7.6g
Valittu annoskoko278g208kcal16.2g11.7g9.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna139g104kcal8.1g5.9g5g1.9g
Arvot/100g100g75kcal5.8g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070