Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g225g54kcal2.7g7.6g0.4g4.7g
Voi, 1 tl, 5 g38g274kcal0.4g0.4g30g0g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g754kcal6.4g40.2g60.8g9.4g
Valittu annoskoko278g377kcal3.2g20.1g30.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna139g189kcal1.6g10.1g15.2g2.4g
Arvot/100g100g136kcal1.2g7.2g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357