Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa11g39kcal0.2g0.3g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Oliiviöljy 12g105kcal0g0g11.8g0g
Psylliumkuitu, annos 6g10g4.9kcal0g0g0g8.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 88g281kcal23.4g0g21g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g15g59kcal3.2g0.1g5.1g0g
Aurajuusto37g127kcal7.4g0g10.8g0g
Mozzarella Lovilio Lidl55g182kcal14g0.8g13.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 26g100kcal7.3g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g1861kcal117g2.6g154g16.4g
Valittu annoskoko278g931kcal58.5g1.3g77g8.2g
Annoskoko puolitettuna139g465kcal29.3g0.7g38.5g4.1g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249