Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 153g28kcal0.9g3.8g0.6g1.1g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g66g62kcal13.1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ranskankerma, Ingman22g59kcal0.5g0.9g6.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Chili paprika punainen4.4g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g353kcal29.6g12.6g20.2g3g
Valittu annoskoko278g177kcal14.8g6.3g10.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna139g88kcal7.4g3.2g5.1g0.8g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080