Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g122g155kcal10.5g24.3g1.6g2.8g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)5.6g10kcal0.1g0.2g1g0.1g
Paseerattu tomaatti rainbow94g33kcal0.9g6.5g0.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton19g30kcal1.5g0.8g2.4g0g
Oltermanni 9% (Valio)14g28kcal4.2g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon5.6g13kcal0.8g0.1g1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 15g34kcal0.8g2.6g2.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g609kcal37.6g69.4g19.6g7.8g
Valittu annoskoko278g305kcal18.8g34.7g9.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna139g152kcal9.4g17.4g4.9g2g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.5g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872