Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 70g17kcal1.3g1.5g0.2g1.6g
Parsakaali, keitetty, suolaa 70g24kcal3.2g1.4g0.2g1.7g
Broilerisuikale, keskiarvo 56g68kcal11.9g0g2.2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%28g37kcal0.8g0.6g3.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.8g0g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g21g82kcal6.1g0.1g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g710kcal47.8g8.8g52g6.6g
Valittu annoskoko278g355kcal23.9g4.4g26g3.3g
Annoskoko puolitettuna139g177kcal12g2.2g13g1.7g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191