Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 47g11kcal0.8g1g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g23g28kcal0.8g0.8g2.3g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g47g56kcal1.1g2.3g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g390kcal21.6g17g25.2g5.2g
Valittu annoskoko278g195kcal10.8g8.5g12.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna139g98kcal5.4g4.3g6.3g1.3g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3.1g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482