Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g300g210kcal36g12g1.5g0g
Rypsiöljy 200g1769kcal0g0g200g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g1600g5360kcal220.8g1025.6g36.8g96g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g160g562kcal41.6g4g43.2g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g80g170kcal16g4.8g9.6g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g80g70kcal12.8g0.7g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5540g16386kcal657.6g2116.8g587g192.2g
Valittu annoskoko2770g8193kcal328.8g1058.4g293.5g96.1g
Annoskoko puolitettuna1385g4097kcal164.4g529.2g146.8g48.1g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345149