Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)599g2074kcal71.9g425.5g9.6g49.1g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen1199g1438kcal215.8g14.4g71.9g2.4g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Kesäkurpitsa zucchini 180g33kcal1g4.5g0.7g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia300g450kcal50.9g0g27g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)30g78kcal3.9g3.6g5.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g8785kcal708g1017.4g233.2g124.8g
Valittu annoskoko2772g4392kcal354g508.7g116.6g62.4g
Annoskoko puolitettuna1386g2196kcal177g254.4g58.3g31.2g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927