Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1120g3843kcal114.1g784g13.4g39.2g
Auringonkukansiemen 280g1663kcal64.4g35.3g138.6g16.8g
Kurpitsansiemenet, kuivattu196g1060kcal48g34.9g90g7.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 84g566kcal22.6g5.8g48.7g10.3g
Kaurahiutale 112g419kcal16.2g63.8g8.2g11.2g
Vesi980g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g15103kcal530.6g1847.6g597.8g170.2g
Valittu annoskoko2772g7552kcal265.3g923.8g298.9g85.1g
Annoskoko puolitettuna1386g3776kcal132.7g461.9g149.5g42.6g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316