Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g625g175kcal3.7g37.2g1.2g15.6g
Peruna, vanha, kuorittu 375g286kcal7g58.1g0.7g3.7g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.2g2.1g
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)25g58kcal4.6g3.3g2.9g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)125g588kcal15g9g55g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5550g2377kcal66.6g239.8g122g46.4g
Valittu annoskoko2775g1189kcal33.3g119.9g61g23.2g
Annoskoko puolitettuna1388g594kcal16.7g60g30.5g11.6g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704