Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta1200g1800kcal240g0g96g1.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Ketsuppi, meira36g25kcal0.5g5.8g0g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%400g240kcal4.8g11.2g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5554g4365kcal500.6g78.4g233g8g
Valittu annoskoko2777g2183kcal250.3g39.2g116.5g4g
Annoskoko puolitettuna1389g1091kcal125.2g19.6g58.3g2g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160