Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 700g1332kcal120.8g38.9g76.6g3.9g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi350g35kcal5.3g5.3g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)350g560kcal28g14g45.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g648g227kcal6.5g44g3.2g9.1g
Becel juokseva, annos 10g26g173kcal0g0g19.4g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g700g2310kcal84g455g13.3g63g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5558g9274kcal489.2g1114.4g316g152g
Valittu annoskoko2779g4637kcal244.6g557.2g158g76g
Annoskoko puolitettuna1390g2319kcal122.3g278.6g79g38g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007