Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.

Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.

Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.

Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.

Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.

Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.

Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.

Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.

Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.

fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Promise1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g100g239kcal6.9g38.2g6.3g3g
Vuohenjuusto President 10%37g71kcal9g0.7g3.7g0g
Basilika, tuore25g10kcal0.8g1.2g0.2g1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Balsamico-kastike (Wishbone), annos 20g2.5g4.1kcal0g0.2g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Pestokastike, yrttikastike 10g49kcal0.8g0.1g5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g815kcal36.6g89.2g34.2g11.8g
Valittu annoskoko278g408kcal18.3g44.6g17.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna139g204kcal9.2g22.3g8.6g3g
Arvot/100g100g147kcal6.6g16g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59511