Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 39g26kcal6.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 138g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 41g31kcal0.8g6.4g0.1g0.4g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g25g43kcal0.9g1.4g3.8g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 3.1g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g222kcal16.4g18.4g8.2g2.8g
Valittu annoskoko278g111kcal8.2g9.2g4.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna139g56kcal4.1g4.6g2.1g0.7g
Arvot/100g100g40kcal2.9g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334