Empun Kanaleipä-ateria

Lado lautaselle Vaasan ruispalan toinen puoli (n.27g), sen päälle hieman margariiniä ja kaksi siivua ohutta broilerinfileeleikkelettä ja viereen iso kasa tuoretta kurkkua ja jäävuorisalaattia.

Paista oliiviöljyssä suolalla ja sitruunapippurilla maustettu Broilerinfilee-leike (ohut) kypsäksi, laita sekin leivälle.

Päälle vielä 2%:sta raejuustoa iso kasa ja sitten syömään.

Ruokajuomaksi lasillinen ykkösmaitoa.

Paljon proteiinia, mukavasti kuituja ja kasviksia.

Rasvaakin on hyvin maltillisesti ja ennen kaikkea vatsa täyttyy.

Esalpaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti 100 gr42g4.6kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Kurkku, tuore53g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0.4g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)14g29kcal1.1g5.5g0.2g1.4g
Flora, 70 %, 2 tl2g12kcal0g0g1.4g0g
Broilerinfileeleikkele (Snellman), annos 15g6.5g5.4kcal1g0.1g0.1g0g
Maito, Ykkös81g33kcal2.7g3.9g0.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki41g33kcal5.3g0.8g0.8g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)40g45kcal9.2g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g335kcal40.2g23.4g8.6g4.6g
Valittu annoskoko278g167kcal20.1g11.7g4.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna139g84kcal10.1g5.9g2.2g1.2g
Arvot/100g100g60kcal7.2g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43278