Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman42g71kcal5g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 10g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Juuriselleri 14g4.5kcal0.2g0.7g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g212kcal12g13g8.8g3.8g
Valittu annoskoko278g106kcal6g6.5g4.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna139g53kcal3g3.3g2.2g1g
Arvot/100g100g38kcal2.2g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512