Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen131g170kcal22.3g2.6g10.8g0.1g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g44g6.1kcal0.8g0.2g0.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g73g197kcal8g35g2.2g0.1g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 29g20kcal0.4g1.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g789kcal63.2g78.4g29.4g0.4g
Valittu annoskoko278g395kcal31.6g39.2g14.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna139g197kcal15.8g19.6g7.4g0.1g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902